Preporučujemo svim gostima da rezervišete svoje putovanje na vreme, 14 dana pre polaska, ali to je samo van sezone. U sezoni treba da rezervišete 30 dana pre polaska kako bi obezvedili sebi mesto u autobusu.
Mi bismo želeli da sve karte budu plaćene pre polaska. Ukoliko karta nije plaćena pre polaska i autobus je pun do poslednjeg mesta, ne možemo da garantujemo, da putnik koji nije platio kartu, da će se pojaviti na polazak.
Morate biti 30 minuta pre polaska na autobuskoj stanici.
Svaki putnik može da nosi 2 prtljaga, 1 kofer i jednu manju sportsku torbu. Putnik može da nosi i svoj ručni prtljag sa sobom u autobusu.
U koliko želite da pored Vas imate još jedno mesto ,svakako da to možete naručiti.
Naše povratne karte važe 30 dana i 6 meseci. Povratne karte od 30 dana ne važe u sezoni.
Moguće je naručiti povratnu kartu ali sa ovom kartom mi Vam ne obezbeđujemo siguran povratak na Vaš željeni datum u koliko nema mesta. Stoga, predlažemo da sve Vaše karte imaju datum povratka. U koliko želite da promenite, možete to isto i učiniti bez ikakvih dodatnih troškova.
Molimo Vas pogledajte stranicu “Uslovi”
Sve autobuske karte se mogu platiti putem Internet bankarstva, pošti ili banci - u zavisnosti od toga iz koje zemlje želite da platite. Ne zaboravite detalje prilikom uplacivanja: poruku sa imenom i prezimenom putnika , datum polaska i povratka.
Zatražite informaciju